Voor de allerkleinsten vanaf 2 1/2 jaar.
Hou je van verhaaltjes en van zingen? Dan is deze voorstelling voor jou!

Een voorstelling met poppen over de poes Felix. Hij  gaat op ontdekkingstocht naar een eigen plekje om te wonen maar het is  niet zo eenvoudig om een nieuw huis te vinden. Tijdens de voorstelling maken de kinderen kennis met de blues, gespeeld op piano en gitaar.

Miauw, ik ben Felix, ik ben nog wel een kitten maar inmiddels groot genoeg om een eigen huis te zoeken. Ik hou van lekker op schoot liggen en spin graag. Ook vind ik het heerlijk wanneer ik geaaid wordt. Het liefst eet ik verse vis maar zo’n bakje van de supermarkt vind ik ook wel lekker. Weet jij een fijn huis voor mij? kom dan kijken naar de voorstelling “Poezen Blues”
Dan kun je me helpen zoeken.
Veel liefs, Felix

Poppen en spel: Lucienne Kuperus
Muziek: Paula Bloemendaal
Speladvies: Debora van Garderen

Poppentheater De Kletskous speelt sinds 1996 voorstellingen die in eigen beheer ontwikkeld zijn. Met “home made” poppen, decors en muziek.

(Geen ASZ korting)

Route en Parkeren